(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Stracciatela

Potřebné ingredience
Návod: Tmavé těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
3/4 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
1 van.cukr
2 celá vejce
2 lžíce kakaa
Všechny přísady vyšleháme v hladké těsto.
Světlé těsto:
2 tvarohy
3/4 hrnkucukru
1 hrnek mléka
1 vanilkový puding (prášek)
1 vanilkový cukr
2 celá vejce
Taktéž vše vyšleháme šlehačem do tekutějšího krému.
Postup přípravy
Z tmavého těsta odlijeme 3/4 hrnku. Zbytek nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Potom po lžičkách nebo naběračkou nalijeme světlé těsto a rozetřeme a na to nacákáme zbytek tmavého těsta z hrnku. Vidličkou trošku promícháme tmavé těsto se světlým. Pečeme asi 30-40min.na 170stupnů.
Buchta je moc dobrá a dlouho vydrží vláčná.
Buchta je moc dobrá a dlouho vydrží vláčná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rikinka33
(upraveno)
2. 2. 2009, 15:05
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1675709 Romi, koláč je fantastický
. Určite ho budem robiť často !!! Vynikajúúúúúúúúúúci














nahlásit
Katy9
(upraveno)
7. 5. 2007, 7:29
prosím tvaroh vaničkový nebo kostku??? díky Katka
nahlásit

Carmen
(upraveno)
5. 5. 2007, 18:43
dobrý

nahlásit